El Parc

El Butterfly Park és un parc amb més de 15 anys de dedicació. Està situat a la Costa Brava, en una zona de gran riquesa natural i cultural, a prop del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, i a pocs km del Parc Natural de Cap de Creus i del Parc Natural de l'Albera.
En un hivernacle de 2000 m2 hem recreat una selva tropical, on les papallones, les aus i altres animals són els protagonistes. Les plantes són fonamentals per aconseguir l'ambient adient i un funcionament ecològic equilibrat.
Un dels objectius del parc és que nens, famílies, joves i grans puguin gaudir del contacte directe amb la natura i amb els animals. Poden conèixer la vida de les papallones de ben a prop, observant les quatre fases del seu cicle vital i coneixent la gran varietat d'espècies que existeixen.

Algunes de les grans curiositats que podem trobar al parc són la papallona més gran del món l'Attacus Atlas, el colom més gran del món el Goura victoria i els Muntjaks, uns fabulosos cérvols asiàtics, d'entre molts altres animals.

El parc es pot visitar tan lliurement com reservant visites guiades per a grups a partir de vint persones.

 

 

HORARIS
OBERT TOT L'ANY
Des de les 10h fins una hora abans de la posta de sol

Tancat el 25 de desembre i 1 de gener


PREU (IVA inclòs)
9,50€ Adults
7,50€ Nens de 4 a 11 anys
22€ Abonament de 4 mesos
34€ Abonament anual
Visites guiades per grups de més de 20 persones